Mobiele Werktijd

Mobiele apparaten bevorderen flexibele werktijd.

Door: Mobielplek | Artikel over mobiele apparaten en flexibele werktijden

Werknemers met mobiele apparatuur werken steeds meer plekonafhankelijk en op tijden dat het hun uitkomt. Het tablet is hierbij het meest gebruikte apparaat. Vooral de populaire iPad speelt hierin een grote rol.

Het blijkt dat vrouwelijke werknemers buiten de normale werktijden hier intensiever mee bezig zijn dan mannelijke werknemers.

De smartphones en andere mobiel gerichte apparaten introduceren bij veel werknemers de vrijheid om mobiel te zijn. Mensen kunnen makkelijk thuis, onderweg of op reis doorwerken. In ieder geval bereikbaar zijn.

Hierdoor groeit de behoefte om altijd toegang tot informatie te hebben snel. Vanaf elke plek kunnen werknemers tegenwoordig toegang en dus ook inzicht te krijgen in de actuele stand van allerlei projecten.

© Mobielplek | Overige artikelen

Een artikel van Mobielplek bevat het recente nieuws over mobiel bellen en leven.

1 gedachte op “Mobiele Werktijd

  1. Jip

    Maar even serieus, zoals je er nu over praat lijkt het alsof mobiele telefoons alleen maar slecht zijn en mensen dommer maken, ze niets meer kunnen en altijd hun telefoon ergens bij nodig hebben. Dat is niet zo, ook al lijkt dat misschien van wel. Zo n ding is namelijk heel leuk en handig, en daarom wordt hij veel gebruikt. Als je dat als werkgever gaat verbieden, dan leef je dus net als jij in het stenen tijdperk en kom je er binnenkort achter dat je vreselijk verouderd bent en niet meer mee kunt met de huidige maatschappij.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *