Sponsoren

Onze Sponsors

Dit initiatief kost natuurlijk het een en ander. Vandaar dat wij nog op zoek zijn naar sponsors met sites om de kosten te dekken. Mobielplek is een pas gestart initiatief en we investeren voorlopig enkel met onze tijd. Gelukkig zijn we allemaal erg mobiel en kunnen we overal op de wereld even aan de site werken.

Ken jij iemand of een organisatie die onze sponsor zou willen zijn, dan bevelen wij ons van harte aan. Je kan contact met ons opnemen of vragen voor informatie via de contactpagina.


Onze voorkeur gaat natuurlijk uit naar een sponsor die een plek kan geven binnen deze website. Het Mobiel gedachtengoed is een pre! Dat is hetgeen we willen uitdragen en waar we voor gaan. Vrijheid en mobiliteit voor iedereen.

Heb je een website, sites of een product dat aansluit bij mobielplek? En heb je hier fondsen voor over? Laat het ons dan weten! Wil je meer weten over ons, hierboven staat een link naar de betreffende pagina.

Je kan natuurlijk iedereen gaan mailen of ze iets voor ons over hebben, of een actie in je buurt starten. Zolang het maar een beetje in onze buurt komt, want we willen geen dingen op de website die niets met ons gedachtengoed te maken hebben. Zeg het voort, zeg het voort!

Onze portal heeft dus grote behoefte aan financiele middelen. Hierdoor kunnen wij het meest recente nieuws brengen. Wij creëren een plek, deze site dus, voor iedereen die van mobiel leven houdt.

Mobielplek, de portal met nieuws over mobiel bellen, links naar sites met inhoud over een mobiel leven.

Sponsoren

Zakelijke Deals

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *