Over Ons

Over Ons

Hallo, mijn naam is Dick. Samen met een aantal vrienden en kenissen ben ik deze portal met informatie en links gestart omdat wij weinig informatie op het internet konden vinden over een mobiel bestaan. Persoonlijk probeer ik zo mobiel mogelijk te leven en had ik behoefte aan een plek voor links naar sites waar ik informatie en inhoud vandaan zou kunnen halen.

Ja, ik weet het, het is een beetje tegenstrijdig, mobiel zijn en toch een vaste plek. Zo zie je maar digitaal en een mobiel leven zijn sterk met elkaar verweven. En ja, wat is een vaste digitale plek? Een pagina die je overal ter wereld kan oproepen, het maakt tegenwoordig echt niets meer uit waar je bent of wanneer je iets doet.

Vandaar dat wij onze bookmarks hebben samengevoegd en geordend, zodat wij hier zelf gebruik van kunnen maken en bovendien kunnen delen met anderen.

Er is natuurlijk nog veel en veel meer te vertellen over dit onderwerp, en wij zullen regelmatig artikelen met het recente nieuws over mobiel bellen en leven toevoegen. Wil je geen enkel artikel missen? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief.

Verder streven wij ernaar om mobielplek zo actueel mogelijk te houden.
Valt je iets op of heb je iets te melden? Neem dan contact met ons op dan kunnen we de inhoud aanpassen of aanvullen. Uitbreiden staat natuurlijk hoog in ons verlang- en prioriteitenlijstje.

Ik wens je veel plezier op mobielplek. De portal met de allernieuwste informatie over mobiel bellen.

Dick

Initiatiefnemer mobielplek.nl en wereldverbeteraar.

Werken aan mobiliteit en vrijheid met veel vrije tijd is mijn passie.