kabelbellen

Mobiel Kabel bellen via VoIP

Via een simpele truc kun je overal bellen, namelijk via de kabel. Er zijn verschillende methodieken mogelijk. VoIP staat voor “Voice over IP”, ofwel het voeren van een gesprek over het internet. Skype is een voorbeeld van een programma die volgens deze techniek werkt.

Ook de bekende telefonie aanbieders maken gebruik van deze techniek. Zodra je een combinatiepakket besteld, zoals TV, Internet en telefoon verloopt het telefoniedeel ook via het VoIP protocol.
Theoretisch is het dus mogelijk om deze techniek te gebruiken met enkel een computeraansluiting. Het enige waar het verder aan ontbreekt is een telefoonnummer.

Een technisch verhaal dus en het past zeker in het mobiel bestaan idee. Je bespaard in ieder geval flink op je belkosten. Wel moet je tijd investeren om de inhoud en techniek te begrijpen en onder de knie te krijgen.

In het kort bestaan er 3 manieren van om te bellen via de kabel en VOiP, namelijk via wat software, speciale telefoons die je direct op de kabel kan aansluiten en bellen via de sataliet.

Hoe dit verder werkt kun je terugvinden via onderstaande link op de gespecialiseerde website KabelBellen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *