mobiel parkeren

Mobiel Parkeren mogelijk via SMS, APP, Internet en Smartphone

Eén van de meest mobiele ervaringen is ongetwijfeld de auto. Al jaren rijden we afstanden met het idee dat we dan mobiel vrij zijn. Helaas blijkt dat mensen constant in de file staan op weg naar hun vaste werkplek. Meestal geeft het dus geen vrijheid van mobiliteit, behalve wellicht wanneer je met de auto op vakantie gaat. Vaak gaan mensen dan ook nog eens bellen in de auto omdat ze te laat zijn.

De steden zijn overvol met auto’s en de parkeerplekken zijn schaars. Dat geeft problemen en met de voortschrijdende technologie weer nieuwe kansen. Je kan tegenwoordig op een hele mobiele manier betaald parkeren in de meeste grote steden. Ik bedoel daarmee dat je kan afrekenen op vele manieren zonder naar een parkeerpaal te hoeven lopen.

Dat kan tegenwoordig op vier manieren: namelijk per SMS, APP, het internet en via de smartphone.
Op een hele simpele manier meldt je je nu aan en je betaald direct voor het parkeren. Geen tijd verlies bij een moeilijke parkeerpaal, maar direct aangemeld. Het afmelden gaat ook heel erg simpel. Je betaald dus nooit te veel, je betaald voor de tijd die je hebt geparkeerd. Dus geen bonnetjes meer waar nog een half uur op staat en ook geen onbedoelde parkeerboete omdat je te laat terug bij je auto was.

Deze manier van parkeren kan tegenwoordig in de grotere steden en bij diverse luchthavens.

Met groet,
Dick Vlak

Medeoprichter Mobielplek, de portal met links naar sites met inhoud over mobiel leven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *