Wii Nintendo

Mobiel Wii Nintendo

Een spelletje onderweg en je moet al die cassettes of overige datadragers meenemen? Niet echt mobiel dus want ze nemen best wel wat ruimte in. Unlock dan om deze reden je Wii Nintendo. Hieronder geven wij informatie zodat je op een simpele en makkelijke manier je Wii zelf kan ombouwen. Dat gaat vrij makkelijk en het neemt slechts weinig tijd in beslag om dat voor mekaar te krijgen. 

Een compleet pakket met alles wat je nodig hebt om uit je Wii te halen wat er in zit. En dat is veel…

  • Het begint met een korte introductie over de Wii en wat je allemaal. Je leest onder andere waarom softmodden altijd de beste keuze is en wat hiervan de voordelen zijn tegenover ombouwen met een chip.
  • Daarna volgt het ombouwen van je Wii. Ombouwen =gaat snel en eenvoudig en met de duidelijke instructie video’s kan het niet fout gaan.
  • Je leert hoe je de Wii aansluit op een WiFi netwerk om te genieten van online games met je vrienden, of om audio’s en video’s af te spelen.
  • Vervolgens laten we je zien hoe jij je Wii omtovert naar een compleet Multi Media Systeem. Zo speel je zonder problemen muziek en films af op je Wii. En door gebruik van WiFi kan je dit overal gebruiken. En dat is nog niet alles, je leert ook hoe je spellen van andere consoles kan spelen.
  • Als laatste ontvang je ook nog eens een stapel tips en trucs voor je Wii. Zo leer je waar je gratis games kunt downloaden, waar je extra software vandaan haalt voor je omgebouwde Wii en hoe je je Wii kan instellen voor maximaal resultaat.